Potrzebowałam jakiejś odmiany dla serka wiejskiego, chciałam nadać mu smak. Nadałam - waniliowy:) Wystarczyło pół szklanki wody, część z tego zagotowałam, w reszcie w szklance rozpuściłam łyżeczkę budyniu waniliowego (bez cukru), dodałam do wrzątku i wyszła gęsta, waniliowa masa, którą dodałam do wieśniaka. Wymieszałam i dosypałam garść płatków Bran Flakes. Uzyskałam cudowny i delikatny smak - polecam. Na drugim talerzyku 2 kawałki ciasta marchewkowego, który przepis widnieje 2 posty wcześniej. Śniadaniowym owocem tym razem było kiwi. Codzienną kawę do śniadania zastąpiłam kakao.
fajny pomysł z tym wieśniakiem, wypróbuję :)
OdpowiedzUsuńłał, takiego pomysłu na wiesniaka nigdy nie próbowałam;D
OdpowiedzUsuńwww.chocolattemorning.blogspot.com
smacznie i zdrowo tak jak lubię :)
OdpowiedzUsuńPolecam, smakuje wybornie:) Następnym razem spóbuję z budyniem malinowym:)
OdpowiedzUsuń